РЕЧ УРЕДНИКА

Јована Јанковић

Главни уредник часописа „Информатор јавних предузећа“

Јавни сектор је сервис свих грађана једне земље, самим тим кроз његов константни развој можемо очекивати уређенији и бољи живот у нашој држави.

Најважније је да будемо увек на услузи сваком појединцу, како бисмо постали организовано и напредно друштво.

Часопис „Информатор јавних предузећа“ је управо креиран из тих разлога, да буде информативни подсетник и едукативни ослонац у раду јавних предузећа Србије.

Кроз стручне публикације, организовање консултација, семинара и вебинара, наша кућа Образовни информатор, планира да постане главни партнер у пословању свих јавних предузећа.

Ослушкујемо потребе, пратимо прописе, новине и ангажујемо највеће стручњаке са дугогодишњим искуством у јавним предузећима за које смо сигурни да ће решити све правно-економске недоумице.

Кроз сталне рубрике нашег часописа обрадићемо теме из области радних односа, зарада, јавних набавки, имовинских односа, финансија, рачуноводства, пореза, статистике.

Поред стручних текстова наших аутора, читаоци ће имати прилике да читају интервју са неким од представника јавних предузећа и примере из судске праксе, као и мишљења министарстава.

Такође, једна од сталих рубрика биће и рубрика прописи која ће садржати новодонете прописе од значаја за пословање јавних предузећа, прописе у скупштинској процедури, као и прописе у припреми.

Наша фирма постоји три деценије, довољно смо сазрели да смо на почетку једног великог пројекта од националног значаја.

Зато будите сигурни да сте одабрали правог пословног партнера.