РЕЧ УРЕДНИКА

Поштовани,

Образовни информатор, едукативна кућа која преко 30 година сарађује са јавним сектором, увидео је реалне потребе јавних предузећа за едукацијом, што је резултирало нашим специјализованим часописом.

Пред вама је број 12 часописа Информатор јавних предузећа, јединог специјализованог издања на нашим просторима који препознаје специфичности пословања, организацију рада, извор и начин финансирања јавних предузећа и пружа им ослонац и подршку у правно-економском пословању.

У сталним рубрикама овог часописа, наши аутори са богатим знањем и искуством обрађују све актуелне теме из области Радних односа, Зарада, Јавних набавки, Имовинских односа, Финансија, Рачуноводства, Пореза, Статистике

Од броја 10 часописа увели смо нову рубрику Из извештаја Државне ревизорске институције где ћемо износити одређене делове текста из извештаја државне ревизије код јавних предузећа, указивати на најчешће неправилности у раду и предлагати конкретна решења за превазилажење истих.

У часопису објављујемо и најбитнија мишљења министарстава и ставове судске праксе који могу утицати на решавања дилема и бројних спорних питања из пословања јавних предузећа.

У сталној рубрици Прописи објављујемо донете прописе између два броја, као и оне који су у скупштинској процедури и припреми.

Наведено представља свеобухватну подршку успешном пословању јавних предузећа.

Поред часописа који се бави актуелним темама, а у складу са савременим пословањем, за јавна предузећа организујемо, вебинаре, семинаре, радионице и саветовања, као и консалтинг у нашем или вашем просторијама или онлајн, преко ZOOM платформе у интерактивном окружењу, што значи да учесници могу активно да учествују у решавању конкретних дилема и износе своја искуства.

У циљу даље успешне сарадње очекујемо ваша питања, сугестије, коментаре и идеје које могу утицати на креирање наредних издања.

Редакција® РОКОВНИК ЗА ЈАВНА ПРЕДУЗЕЋА

Поштовани корисници и пословни партнери, Информатор јавних предузећа вам нуди персонализоване роковнике са логом ваше фирме према вашим потребама.Роковник (планер) за јавна предузећа са прегледом рокова и обавеза значај-ним за пословање јавних предузећа, важним телефонима, као и телефонима министарстава Републике Србије на 200 листа.

Роковнике можете поручитити у тиражу од једног комада до тиража који је вама потребан.

Такође, сами можете бирати корице из палете коју вам нудимо и на тај начин имати сасвим персонализован артикал за ваше предузеће.

Роковнике можете преузети у нашим просторијама у улици Цара Лазара број 5а у Београду и том приликом се упознати са нашим ауторима који свакодневно раде на часописима или вам их можемо послати поштом на вашу адресу.

Јединствени производ на тржишту, намењен успешном планирању, за руководство јавних предузећа у издању Образовног информатора можете поручити по повлашћеној цени од 1.500,00 динара са урачунатим ПДВ-ом.

Јавна и комунална предузећа која желе да набаве роковник за своје запослене и желе да се претплате на стручно издање „Информатор јавних предузећа” стичу право на попуст од 10% на набавку роковника.

Ово је добра прилика да у 2022. годину уђете уз подршку стручног тима „Информатора јавних предузећа” као сигурне куће у правно-економском консалтингу и прибавите веома користан и лепо дизајниран роковник.

За поручивање можетe нас контактирати путем телефона службе маркетинга и продаје:

063/688-574;
063/268-187;
063/688-340
или на мејл javnapreduzeca@obrazovni.rs.